Tisztítókártya.hu webáruház

Üzletszabályzat

CÉGINFORMÁCIÓK:

Név: SER-Lock KártyatechnikA Kft.
Székhely: 2132, Göd, Pozsonyi utca 16.
Adószám: 23370641-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-147451, Pest Megyei Bíróság

ELÉRHETŐSÉG:

Érdeklődés, ügyfélszolgálat e-mailben: info [kukac] tisztitokartya [pont] hu
Telefonon: a +36-70-528-0198-as telefonszámon.

Általános tudnivalók, vásárlási feltételek

A Tisztitokartya.hu termékeit elektronikus úton vásárolhatja meg a www.tisztitokartya.hu weboldalon. Ezen a honlapon mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, és elfogadja jelen üzletszabályzatot, valamint magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti.
Az itt történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.
Az üzlet tartalmának böngészéséhez (termék információk, cikkek) nem szükséges semmiféle regisztráció, ezeket bárki, adatai megadása nélkül teljesen anonim módon, szabadon megteheti, azonban a tételek kosárba rakásához, a tényleges vásárláshoz már szükség van egy egyszerű és ingyenes regisztrációs folyamat elvégzésére.
A rendelés elküldése után munkatársunk a rendelést egy megerősítő e-mailben visszaigazolja és közli a termék szállítási határidejét is. Csakis munkatársunk visszaigazolása után tekinthető véglegesnek a rendelése! Kérjük, amennyiben nem kap tőlünk levelet 2 munkanapon belül, ezt feltétlenül jelezze részünkre e-mailben, az info@tisztitokartya.hu e-mailes elérhetőségen.

SZÁLLÍTÁS:

A Magyar Postával az ország egész területére eljuttatjuk az árut. A szállítás költsége utánvét esetén bruttó 800 forint. Ebben az esetben a futárnak kell átadni a számla ellenértékét készpénzben. Csomagolási költség nincsen, bruttó 20.000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Amennyiben aznapi kiszállítást kérnek, úgy egyszeri sűrgösségi felár megfizetése szükséges a normál kiszállítási költségen felül.
Kérjük mindig olyan címet adjon meg, ahol napközben, munkaidőben elérhető!

A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben, vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk értelemszerűen elfogadni és nem a levél feladásáért!
Amennyiben a termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibásak és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.
Kérjük, hogy a csomag átvételekor mindig győződjön meg annak sértetlenségéről! Amennyiben a csomag sérült, jegyzőkönyvet kell kiállíttatni a futárral.
Amennyiben a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem veszi át és a futárszolgálat a SER-Lock KártyatechnikA Kft. költségén visszahozza a csomagot, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre utalással történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki!

ELÁLLÁS, GARANCIA, SZAVATOSSÁG

A vásárló jogosult az áru átvételétől számított 8 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállni. Az átvétel dátumát a postai csomagjegyzék vagy a futárszolgálat szállítójegyzéke bizonyítja.Ebben az esetben az áru és az elküldött számla visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia és a visszajuttatás minden költsége őt terheli. A vételárat csak sértetlen, eredeti csomagolású és teljes értéken ismét kereskedelmi forgalomba hozható áru esetében tudjuk visszatéríteni.
Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget a termék hiánytalan és hibátlan visszajuttatása után 30 napon belül visszatéríteni.

SZAVATOSSÁG:

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a PTK-ban, a 151/2003 (IX.22) korm. rendeletben, a 49/2003 (VII.30) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV.21.) korm.rendeletben foglaltak az irányadók.
A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket ide kattintva tekintheti meg:
http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/jogszabaly/jogszab

ADATVÉDELEM:

Tájékoztatjuk, hogy megrendelései, érdeklődése alkalmával bármilyen technikai eszköz útján megadott személyes adatai a SER-Lock KártyatechnikA Kft. adatbázisába kerülnek. Adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását a érdeklődésével és megrendeléseivel megadottnak tekintjük. Ezeket az adatokat kizárólag áruküldő illetve későbbi esetleges akciós ajánlataink kiküldéséhez használjuk fel. Megadott személyes adatait harmadik személy részére közvetlen üzletszerzés céljára, illetőleg egyéb célból nem adjuk át. Figyelemmel arra, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, nevének és címének felhasználását addig folyamatosnak tekintjük, amíg Ön írásban nem kéri azok törlését.
A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik. Minden regisztrált vevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes, általa megadott információt. Kivételt képeznek azok a számlaadatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez.
Az eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja (pl. futárszolgálat, Magyar Posta). Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
Tovább